Avoimet työpaikat

Liity iloiseen ja ammattitaitoiseen perheeseemme! Kaikki työpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunki seudulla.


Kokki

Etsinnässä osaava kokki Helsingin keskustan ravintolaan. Otamme huomioon elämäntilanteesi ja voimme yhdessä sopia minkä verran töitä tulet tekemään. Toivomme pidempi aikaista sopimusta, mutta ota rohkeasti yhteyttä, jos pystyt työskentelemään esimerkiksi vain talvikaudella. Kysy lisää 0445995948 tai miira@bestbond.fi


Kokki

Osa-aikainen. Etsitkö lisätienestiä tai oletko opiskelija? Kokille löytyy aina keikka hommia! Työpaikan ja palkkauksen katsomme osaamisesi mukaan, tärkeää on oikea asenne ja halu oppia. Voit laittaa viestiä numeroon 0445995948 tai sähköpostia miira@bestbond.fi.  Kerro vähän itsestäsi ja minkä verran haluaisit tehdä töitä. Asiakasravintolamme sijaisevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, iso osa näistä Helsingin keskustassa.Tarjoilija, neljä paikkaa.

Työvuoroja on tarjolla niin osa-aikaisille kuin kokoaikaisillekin tarjoilijoille. Voit olla hankkinut jo rutkasti osaamista, jolloin pystyt helposti vaikuttamaan työmäärääsi vaikka täysille tunneille asti. Myös opiskelijoille ja aloitteleville tarjoilijoille löytyy töitä. Katsomme työpaikkasi osaamisesi mukaan, ja opastamme mielellämme alkuun. Asenne on tärkeintä! Halu oppia ja iloinen palvelu vievät pitkälle. Ota rohkeasti yhteyttä viestillä 0445995948 tai sähköpostilla miira@bestbond.fi .


Keittiö- ja saliapu

Etsimme reippaita tiskareita ja väsymättömiä foodrunnereita asiakasyrityksiimme. Työmäärään voit itse vaikuttaa, joskin suurin tarve sijoittuu pääsääntöisesti viikonlopuille. Laita viestiä 0445995948 tai sähköpostia  miira@bestbond.fi ja kysy lisää.