Best Bond Henkilöstöpalvelut Oy tarkoittaa onnistuneita kohtaamisia työn merkeissä!

Yritys perustettiin vuonna 2008 ja olemme siitä lähtien tarjonneet asiakkaillemme vain parasta. Pyrimme löytämään jokaiselle sen oikean työntekijän ja haemme jatkuvasti joukkoomme lisää osaajia.Yritys perustettiin vuonna 2008 ja olemme siitä lähtien tarjonneet asiakkaillemme vain parasta. Pyrimme löytämään jokaiselle sen oikean työntekijän ja haemme jatkuvasti joukkoomme lisää osaajia.


Työnantajalle

Tunnemme jokaisen työntekijämme ja haluamme kehittää kunkin omaa osaamista. Joustavat työntekijämme ottavat vuoroja vastaan nopeallakin varoituksella, olemme saaneet positiivista palautetta vuorojen täyttämisestä lyhyellä aikajänteellä. Meille asiakkaan tyytyväisyys, työn laatu ja tehokkuus ovat tärkeitä. Kartoitamme yhdessä asiakasyrityksen kanssa kunkin tehtävän vaatimukset ja etsimme sen jälkeen niihin oikeat työntekijät. Kysymme aktiivisesti sekä asiakasyritystemme että työntekijöiden palautetta suoritetuista työvuoroista.

Työntekijälle

Oletko jo ravintola-alan ammattilainen tai vasta aloittamassa uraasi? Meiltä löytyy töitä jokaiselle oman osaamisen mukaan! Opastamme ja autamme mielellämme työntekijää kehittymään. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro vähän itsestäsi ja taustoistasi. Olemme kasvava perheyritys ja haluamme reippaita ja oikean asenteen omaavia työntekijöitä joukkoomme. Etsimme tarjoilijoita, baarityöntekijöitä, kokkeja ja tiskareita eri asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla.