Henkilöstövuokraus

Best Bond Henkilöstöpalvelut Oy tarkoittaa onnistuneita kohtaamisia Helsingin, Oulun ja Turun alueella

Pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva perheyritys, jonka tärkeimmät arvot ovat luotettavuus, ammattimaisuus ja tehokkuus. Kauttamme saat osaavaa, ammattitaitoista ja luotettavaa työvoimaa saliin, baariin ja keittiön puolelle. Tähtäämme siihen, että pystyisimme tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme markkinoiden parhaat tekijät sekä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla että Oulun alueella.

Yritys perustettiin vuonna 2008 ja olemme siitä lähtien tarjonneet asiakkaillemme vain parasta. Pyrimme löytämään jokaiselle sen oikean työntekijän ja haemme jatkuvasti joukkoomme lisää osaajia.

Opastamme myös mielellämme aloittelevia, ravintola-alan tulevia ammattilaisia alkuun. Katsomme, että alkuun päästään ja työssä edistytään. Emme kuitenkaan myy asiakkaillemme keskeneräistä timanttia heidän tietämättään, vaan katsomme jokaiselle paikan osaamisen mukaan.

Työnantajalle

Tunnemme jokaisen työntekijämme ja haluamme kehittää kunkin omaa osaamista. Joustavat työntekijämme ottavat vuoroja vastaan nopeallakin varoituksella, olemme saaneet positiivista palautetta vuorojen täyttämisestä lyhyellä aikajänteellä. Meille asiakkaan tyytyväisyys, työn laatu ja tehokkuus ovat tärkeitä. Kartoitamme yhdessä asiakasyrityksen kanssa kunkin tehtävän vaatimukset ja etsimme sen jälkeen niihin oikeat työntekijät. Kysymme aktiivisesti sekä asiakkaiden että työntekijöiden palautetta suoritetuista työvuoroista. 

Työntekijälle 

Oletko jo ravintola-alan ammattilainen tai vasta aloittamassa uraasi? Meiltä löytyy töitä jokaiselle oman osaamisen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro vähän itsestäsi ja taustoistasi. Olemme kasvava perheyritys ja haluamme reippaita ja oikean asenteen omaavia työntekijöitä joukkoomme. Etsimme tarjoilijoita, baarityöntekijöitä, kokkeja ja tiskareita eri asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Oulussa.